ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА

Info@glasentekstilec.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

075316109

АДРЕСА

Сутјеска 59, Штип

Search
Close this search box.

ВЕСНИК „ТЕКСТИЛЕЦ“

Весник „Текстилец“

Здружението за заштита на работиничките права ГЛАСЕН ТЕКСТИЛЕЦ, секоја година, со помош на Олоф Палме центарот го издава весникот „ТЕКСТИЛЕЦ“.

 

Весник 2018 – број 1

 

Весник 2019 – број 2

 

Весник 2020 – број 3
Весник број 4 -2021

Весник 5 – 2022

Весник „Текстилец„ 6 – 2023

 

Scroll to Top