Средба помеѓу Кристина Ампева, претседателка на Гласен Текстилец и Иван Јорданов, Градоначалник на Општина Штип.

🤝 По повод организирање на настанот Текстилијада 6, денеска Кристина Ампева од Гласен Текстилец одржа средба со градоначалникот на Општина Штип , г. Иван Јорданов.

⏸ По пауза од една година, продолжува соработката и поддршката од страна на општината за организирање на овој голем настан кој ќе се оддржи на 6, 7 и 8 октомври.

➡️ Исто, беше направена и средба со директорите на јавните претпријатија Стипион и Исар, Игор Ефтимов и Трајче Здравков за логистика и помош во организирањето на настанот.

✊ Се надеваме дека и оваа Текстилијада 6 ќе биде успешна и повторно ги донесе работниците, работничките, работодавачите и носителите на одлуки на едно место, во нашиот Штип. Оттука, да ја потенцираме потребата од “Плата за живот” 💰 како што гласи и мотото на овогодинешната Текстилијада. Исто да укажеме на почитувањето на човековите и работничките права на работничката класа и работењето на надлежните, бидејќи само тоа е успех на едно општество.

Фотографија од средбата.
Blagojche Dishoski

Finance Coordinator

Related Post

Comments (10)

 1. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

  ноември 29, 2022
 2. Create super-engaging Instagram captions with this AI powered Instagram caption generator. This free AI powered Instagram caption generator will create the perfect caption for your photo and help you get more likes, followers and comments. Click Here:👉 https://stanford.io/3Fmnnxo

  декември 11, 2022
 3. https://mailforbob.com/

  WilliamHal
  декември 12, 2022
 4. аналитика леонида малолетова

  JeffreyCania
  декември 12, 2022
 5. Информационно-аналитический проект Банковая

  https://www.pinterest.com/bankovaya/

  Matthewsef
  декември 13, 2022
 6. online audio editor

  Georgeslafe
  декември 13, 2022
 7. https://minskforum.0pk.me/viewtopic.php?id=976#p3165

  ElmerSnica
  декември 28, 2022

Leave A Comment

Name

Website

Comment