ПОВИК ЗА ПОТПИШУВАЊЕ НА ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА ПЛАТА ЗА ЖИВОТ [ platazazivot.mk ]

Ги повикуваме сите граѓански оганизации, синдикати, платформи да ни се придружат и заеднички бараме ПЛАТА ЗА ЖИВОТ, преку потпишувањето на декларацијата.

Декларацијата можете да ја потпишете преку линкот. Текстот на Декларацијата е достапен на порталот www.platazazivot.mk

Доколку имате проблеми при потпишувањето или практикувате да потпишувате преку електронска адреса, Ве молиме контактирајте не преку телефонскиот број: 075 316 107.

Blagojche Dishoski

Finance Coordinator

Related Post