ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА

Info@glasentekstilec.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

075316109

АДРЕСА

Сутјеска 59, Штип

Search
Close this search box.

Повик за ангажирање на експерти за проектен циклус

Предмет: Повик за ангажирање на експерти за проектен циклус (подготовка/пишување на апликации, наративно известување, финансиски менаџмент, администативно работење и процес на ревизија)

Гласен Текстилец во рамките на проектот„Institutional support for strengthening the capacities of Glasen Tekstilec “, објавува Јавен повик за ангажирање на експерти за проектен циклус (подготовка/пишување на апликации, наративно известување, финансиски менаџмент, администативно работење и процес на ревизија). Проектот е финансиски поддржан од European Endowment for Democracy (EED).

Забелешка: можете да поднесете само една апликација за пишување и подготовка на проекти и наративно известување, додека пак за позициите 2  и 3 може да се поднесуваат апликации и за двете позиции!

Не е препорачлива промената на предвидените сесии/денови.

Деталениот Јавен повик за сите три (3) позиции и документи за преземање се достапни на линкот:

Повеќе информации можете да добиете на електронската адреса: blagojche.dishoski@glasentekstilec.mk

Scroll to Top