март 15, 2021

Инфографикот можете да го симните тука. Родово-базираната дискриминација на работното место е чест проблем со којшто се соочуваат текстилните работнички, особено во оваа здравствена и социо-економска криза, таа се зголеми. Преку проектот „Унапредување на правата на текстилните работнички од источниот регион“, Гласен Текстилец, изминатиот период започнувајќи од март 2020, даваше правна помош на текстилни работнички кои беа […]

3
By Vanja
мај 3, 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta ut risus necfeu giat. Mauris tincidunt sapien

2
By Vanja
мај 1, 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta ut risus necfeu giat. Mauris tincidunt sapien

2
By Vanja