ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА

Info@glasentekstilec.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

075316109

АДРЕСА

Сутјеска 59, Штип

Search
Close this search box.

Закон за работни односи

Закон за работни односи, Новости, Почитување на работничките права и унапредување на социјалниот дијалог на локално и национално ниво, Родова Еднаквост, Родово-базирана дискриминација, Унапредување на родовата еднаквост и елиминација на родовобазираните дискриминација

Тркалезна маса и дискусија: „Зајакнување на работничките права на жените и борба против родовата дискриминација во приватниот сектор”.

На ден 28 јуни 2024, во х. Оаза во Штип, ја одржавме тркалезната маса: „Зајакнување на работничките права на жените […]

Закон за работни односи, Новости, Соопштенија

Одржана обука за врснички едукатори за теми поврзани со законот за работни односи, дискриминација, меѓуврсничко насилство и мобинг

На 02 ноември 2023 година, во просториите на Гласен Текстилец, се одржа обука за обучување на 10 врснички едукатори за

Закон за работни односи, Новости, Повици, Работилници

Повик за учество на обука за врснички едукатори/едукаторки на теми од Законот за работни односи, дискриминација и мобинг/булинг

          Здружението „Гласен Текстилец“ од Штип, објавува повик за средношколци за учество на работилница за врснички едукатори/едукаторки на тема: Едукација

Scroll to Top