ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА

Info@glasentekstilec.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

075316109

АДРЕСА

Сутјеска 59, Штип

Search
Close this search box.

Повици

Закон за работни односи, Новости, Повици, Работилници

Повик за учество на обука за врснички едукатори/едукаторки на теми од Законот за работни односи, дискриминација и мобинг/булинг

          Здружението „Гласен Текстилец“ од Штип, објавува повик за средношколци за учество на работилница за врснички едукатори/едукаторки на тема: Едукација

Литературен конкурс, Новости, Повици, ТекстилИјадА 2022

Предмет: Доставување на Општински литературен награден конкурс, во рамките на „ТекстилИјадА 6“

Предмет: Доставување на Општински литературен награден конкурс По повод: Текстилијада 6 Гласен Текстилец во соработка со Н У-У Библиотека „Гоце

Scroll to Top