ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА

Info@glasentekstilec.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

075316109

АДРЕСА

Сутјеска 59, Штип

Search
Close this search box.

Меморандуми

Потпишани меморандуми

1. Меморандум за соработка со Младински Kлуб

2. Меморандум за соработка со здружението Сплотени срца - Штип

3. Меморандум за соработка со Оптшина Свети Николе

4. Меморандум за соработка со Достоинствен Работник

Scroll to Top