БАРАЊЕ (2/2022) ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА ТЕХНИЧКА ОПРЕМА – ЛАПТОП

Здружението Гласен Текстилец од Штип има потреба од набавка на техничка опрема, согласно техничката спецификација во прилог на барањето. Барањето се објвува во рамките на проектот: „Институционално и економско зајакнување на жените и девојките од источниот регион“со Договор број: MK01SID35-18603, финансиски поддржан од Шведската агенција за меѓународен развој и соработка (Сида) и Фондацијата Kvinna till Kvinna.

Ве молиме да ни ја доставите вашата понуда најдоцна до 20.04.2022 година, до 12:00 часот (по локално време) на адреса на Гласен Текстилец (ул. Пролетерска 42, 2 000 Штип, Република Северна Македонија) или електроски на: administration@glasentekstilec.mk и blagojche.dishoski@glasentekstilec.mk

Повеќе информации можете да добиете на телефонскиот број 075 316 108.

Blagojche Dishoski

Finance Coordinator

Related Post

Comments (18)

 1. You ought to take part in a contest for one of the finest websites on the internet. I will highly recommend this web site!

 2. https://mailforbob.com/

  WilliamHal
  декември 12, 2022
 3. http://forum.gold-forum.ru/index.php?showtopic=52830

  Jeraldkeype
  декември 23, 2022
 4. http://gamesmaker.ru/forum/topic/11999/

  Jeraldkeype
  декември 23, 2022
 5. https://mighelper.ru/forum/user/294/

  FreddieHeess
  јануари 20, 2023
 6. http://games-blog.ru/just-cause-2-ad-na-kolyosax/

  FreddieHeess
  јануари 21, 2023
 7. http://3dcar.ru/phorum/forum_viewtopic.php?t=3515

  FreddieHeess
  јануари 21, 2023
 8. http://forum.uc74.ru/thread-378543.html

  FreddieHeess
  јануари 24, 2023

Leave A Comment

Name

Website

Comment