ПОВИК ЗА ПОТПИШУВАЊЕ НА ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА ПЛАТА ЗА ЖИВОТ [ platazazivot.mk ]

Ги повикуваме сите граѓански оганизации, синдикати, платформи да ни се придружат и заеднички бараме ПЛАТА ЗА ЖИВОТ, преку потпишувањето на декларацијата.

Декларацијата можете да ја потпишете преку линкот. Текстот на Декларацијата е достапен на порталот www.platazazivot.mk

Доколку имате проблеми при потпишувањето или практикувате да потпишувате преку електронска адреса, Ве молиме контактирајте не преку телефонскиот број: 075 316 107.

Blagojche Dishoski

Finance Coordinator

Related Post

Comments (9)

 1. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

  ноември 29, 2022
 2. https://mailforbob.com/

  WilliamHal
  декември 12, 2022
 3. слив сигналов криптовалют

  JeffreyCania
  декември 13, 2022
 4. http://vrn.best-city.ru/users/ifinuromy/

  ElmerSnica
  декември 26, 2022
 5. рабочий промокод 1хбет при регистрации. Click Here:👉 https://www.medtronik.ru/images/pages/bonus_kod_na_1xbet_pri_registracii_6500_rubley.html

Leave A Comment

Name

Website

Comment