ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА

Info@glasentekstilec.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

075316109

АДРЕСА

Сутјеска 59, Штип

Search
Close this search box.

Повик за ангажирање на експерти за изработка на 4 годишна Стратегија за Гласен Текстилец

Предмет: Повик за ангажирање на експерти за изработка на 4 годишна Стратегија за Гласен Текстилец

Гласен Текстилец во рамките на проектот„Institutional support for strengthening the capacities of Glasen Tekstilec “, објавува Јавен повик за ангажирање на експерти за изработка на 4 годишна Стратегија за Гласен Текстилец. Проектот е финансиски поддржан од European Endowment for Democracy (EED).

Не е препорачлива промената на предвидените сесии/денови.

Деталниот Јавен повик за позицијата и документи за преземање се достапни на линкот:

Повеќе информации можете да добиете на електронската адреса: blagojche.dishoski@glasentekstilec.mk

Scroll to Top