ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА

Info@glasentekstilec.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

075316109

АДРЕСА

Сутјеска 59, Штип

Search
Close this search box.

Анализи

Анализи, Новости, Соопштенија

Презентација на: ИСТРАЖУВАЊЕТО ЗА НАЧИНОТ, ОПСЕГОТ И ВЛИЈАНИЕТО НА ВОЗНЕМИРУВАЊЕТО ВРЗ ЖРТВИТЕ НА МОБИНГ

Денес го презентиравме „Истражувањето за начинот, опсегот и влијанието на вознемирувањето врз жртвите на мобинг“, во рамките на завршната конференција, […]

Анализи, Новости, Соопштенија

АНАЛИЗА: Како до самоодржливи текстилни задруги во Република Северна Македонија.

Студијата којашто ја изработи авторката Соња Стојадиновиќ е во издание на „Гласен Текстилец“, претставува анализа на можностите за отворање на

Scroll to Top