Закон за работни односи, Новости, Почитување на работничките права и унапредување на социјалниот дијалог на локално и национално ниво, Родова Еднаквост, Родово-базирана дискриминација, Унапредување на родовата еднаквост и елиминација на родовобазираните дискриминација

Тркалезна маса и дискусија: „Зајакнување на работничките права на жените и борба против родовата дискриминација во приватниот сектор”.

На ден 28 јуни 2024, во х. Оаза во Штип, ја одржавме тркалезната маса: „Зајакнување на работничките права на жените […]