ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА

Info@glasentekstilec.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

075316109

АДРЕСА

Сутјеска 59, Штип

Search
Close this search box.

Родова Еднаквост

Закон за работни односи, Новости, Почитување на работничките права и унапредување на социјалниот дијалог на локално и национално ниво, Родова Еднаквост, Родово-базирана дискриминација, Унапредување на родовата еднаквост и елиминација на родовобазираните дискриминација

Тркалезна маса и дискусија: „Зајакнување на работничките права на жените и борба против родовата дискриминација во приватниот сектор”.

На ден 28 јуни 2024, во х. Оаза во Штип, ја одржавме тркалезната маса: „Зајакнување на работничките права на жените […]

Новости, Родова Еднаквост, Родово-базирана дискриминација, Унапредување на родовата еднаквост и елиминација на родовобазираните дискриминација

ПОКАНА за Тркалезна маса и дискусија во Штип

Со задоволство Ви упатуваме покана да учествувате на тркалезната маса, организирана од Здружението за заштита на работничките права „Гласен Текстилец“.

Scroll to Top