ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА

Info@glasentekstilec.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

075316109

АДРЕСА

Сутјеска 59, Штип

Search
Close this search box.

Завршени проекти

Одговор на социо-економските ефекти од КОВИД-19 преку поддршка на ранливите групи на ниско-платени работници, работници кои се дел од неформалната економија и привремено вработени работници.

Проектот е финансиран од Фондација Отворено општество – Македонија.   Назив: Одговор на социо-економските ефекти од КОВИД-19 преку поддршка на

Scroll to Top