ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА

Info@glasentekstilec.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

075316109

АДРЕСА

Сутјеска 59, Штип

Search
Close this search box.

Институционално и економско зајакнување на жените и девојките од источниот регион 2

    • Завршени проекти

Назив: Институционално и економско зајакување на жените и девојките од Источниот регион 2022

Донатор: The Kvinna till Kvinna Foundation и Шведска.

Буџет: 600.000,00 SEK

Период на имплементација: 01.01.2022-31.12.2023

Контакт лице: blagojche.dishoski@glasentekstilec.mk

 

Проектот е финансиски поддржан од  Фондацијата Kvinna till Kvinna и Шведска. Содржината на оваа објава е единствена одговорност на Гласен Текстилец – Штип и не ги одразува ставовите на Фондацијата Kvinna till Kvinna и Шведска.

 

Scroll to Top