ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА

Info@glasentekstilec.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

075316109

АДРЕСА

Сутјеска 59, Штип

Search
Close this search box.

Организирани граѓани за организирана иднина 2023

    • Завршени проекти

Назив: Организирани граѓани за организирана иднина 2023

Донатор: Olof Palme International Center и Шведска.

Буџет: 600.000,00 SEK

Период на имплементација: 01.01.2023-31.12.2023

Контакт лице: blagojche.dishoski@glasentekstilec.mk

 

Проектот е финансиски поддржан од  Меѓународниот центар Олоф Палме и Шведска. Содржината на оваа објава е единствена одговорност на Гласен Текстилец – Штип и не ги одразува ставовите на Олоф Палме центарот и Шведска.

Scroll to Top