ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА

Info@glasentekstilec.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

075316109

АДРЕСА

Сутјеска 59, Штип

Search
Close this search box.

Occupational Diseases of Women Garment Workers in Albania and North Macedonia

    • Завршени проекти

Период на имплементација: од 1 ноември 2021 до 30 април 2022 година.

Буџет: 8.250.00 ЕУР.

Проектот е финансиски поддржан од Olof Palme International Center и Шведската Амбасада во Тирана.

  1. Истражување и подготовка на анализа за професионални заболувања во тексилната, кожарската и чевларската индустрија.
  2. Тркалезна маса за презентација на главните пронајдоци и препораки од истражувањето.
  3. Студиска посета во Тирана, Албанија.

Scroll to Top