Новости, Повици

ЈАВЕН ПОВИК: ВРАБОТУВАМЕ: Административно-финансиски/ка асистент/ка

Потребни квалификации: Високо образование (економски науки); Финансиско искуство; Административно искуство; Напредно познавање на англискиот јазик; Напредно познавање и раководење со […]