ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА

Info@glasentekstilec.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

075316109

АДРЕСА

Сутјеска 59, Штип

Search
Close this search box.

Организирани граѓани за организирана иднина

Закон за работни односи, Новости, Соопштенија

Одржана обука за врснички едукатори за теми поврзани со законот за работни односи, дискриминација, меѓуврсничко насилство и мобинг

На 02 ноември 2023 година, во просториите на Гласен Текстилец, се одржа обука за обучување на 10 врснички едукатори за

Закон за работни односи, Новости, Повици, Работилници

Повик за учество на обука за врснички едукатори/едукаторки на теми од Законот за работни односи, дискриминација и мобинг/булинг

          Здружението „Гласен Текстилец“ од Штип, објавува повик за средношколци за учество на работилница за врснички едукатори/едукаторки на тема: Едукација

Новости, Соопштенија

Работна средба со претставници на Шведската агенција за меѓународен развој и соработка (Сида) и Шведската Амбасада во Скопје

И оваа сабота ни беше работна, имавме работна средба со Карин Јемтим (Carin Jämtin), генерална директорка на Шведската агенција за

Scroll to Top